Rondvaart Europoort Rondvaart Europoort Rondvaart Europoort Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Nieuwe Maas Tour

mei 1, 2018
|
Ingezonden door: rondvaart
|
Categorie: General
Vaar mee heen (of terug) naar Hoek van Holland vanuit de Parkhaven te Rotterdam, Geweldige 2 uur durende vaartocht.
Vaar mee heen (of terug) naar Hoek van Holland vanuit de Parkhaven te Rotterdam, Geweldige 2 uur durende vaartocht.

Voorafgaand aan een regulier geplande rondvaart vanaf de Maeslantkering/keringhuis te Hoek van Holland, kunt u meevaren vanuit de Parkhaven bij de Euromast te Rotterdam. U kunt dan naar Hoek van Holland,Strand, winkelen, musea bezoeken of de expositei in het Keringhuis beleven.  Na afloop van iedere gewone rondvaart, kunt u ook weer mee retour, maar u kunt ook met bus of Trein retour als u dit wenst.. Tijdens de vaartour van 2 uren ziet u een diversiteit aan bedrijven en schepen.

Beren BootDe Beren Boot maakt een rondvaart van 2,5 uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is!

Mps. De MarlinaPartyschip Marlina is geschikt voor een intiem feestje voor twee, een bruiloft en (zakelijke) groepsarrangementen van 500 personen. De Marlina heeft een zeer diverse vaaragenda. Van brunchvaarten en Moonlight cruises tot goed verzorgde dagtochten! 

DinnershowsDe dinnershows van Theater op het Water zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt vanalles verwachten tijdens deze dinershows. Er zijn diverse shows door het hele daar heen, voor ieder wat wils.

Rondvaart Europoort

Rondvaarten, (personeels)feesten, bootverhuur, vergaderingen en bruiloften
Laat u verrassen door de mogelijkheden! Neem contact  op voor een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

Rondvaart Europoort
Maeslantkeringweg 139
3151 ZZ
Hoek van Holland

E-mail: info@rondvaarteuropoort.nl
Telefoon: 0174-820374

Neem contact op

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over een rondvaart? Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.