Rondvaart Europoort Rondvaart Europoort Rondvaart Europoort Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort

Lunch of Lunch tas?

mei 1, 2018
|
Ingezonden door: rondvaart
|
Categorie: General
Bestel van te voren een heerlijke Lunch of Lunch tas!  Smakelijk eten op ons buitendek met schitterend uitzicht


Bestel van te voren een heerlijke Lunch of Lunch tas!  Smakelijk eten op ons buitendek met schitterend uitzicht

Een lunchtas is wel zo makkleijk, u ontvang deze bij binnenkomst en u kunt gaan zitten waar u wilt. Heerlijke verse broodjes een drankje, fruit en gadget. Genieten in de zon smaakt dit naar meer!

Eet u liever uw lunch op uw gemak aan tafel dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maak tu dan een keuze uit onze diverse lunch buffetten of broodjes lunches.

Beren BootDe Beren Boot maakt een rondvaart van 2,5 uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is!

Mps. De MarlinaPartyschip Marlina is geschikt voor een intiem feestje voor twee, een bruiloft en (zakelijke) groepsarrangementen van 500 personen. De Marlina heeft een zeer diverse vaaragenda. Van brunchvaarten en Moonlight cruises tot goed verzorgde dagtochten! 

DinnershowsDe dinnershows van Theater op het Water zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt vanalles verwachten tijdens deze dinershows. Er zijn diverse shows door het hele daar heen, voor ieder wat wils.

Rondvaart Europoort

Rondvaarten, (personeels)feesten, bootverhuur, vergaderingen en bruiloften
Laat u verrassen door de mogelijkheden! Neem contact  op voor een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

Rondvaart Europoort
Maeslantkeringweg 139
3151 ZZ
Hoek van Holland

E-mail: info@rondvaarteuropoort.nl
Telefoon: 0174-820374

Neem contact op

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over een rondvaart? Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.