Rondvaart Europoort

In de omgeving 

Zien, doen en beleven!

Er is altijd wat te doen in Hoek van Holland in de volksmond is het dan ook wel ‘the place to be’! Het gebied is onderdeel van Rotterdam en staat bekend om de stranden het water en de architectuur.

Naast prachtige rondvaarten, verzorgd door Rondvaart Europoort,  kunt u ook genieten van musea, kunst en cultuur en de meest leuke evenementen in het dorp en op de stranden. Kortom, iets leuks doen? Kom naar Hoek van Holland!

Arrangementen

Speciaal voor touroperators en busmaatschappijen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Wilt u meer informatie? Neem contact op via info@rondvaarteuropoort.nl of bel naar 0174-820374.

Stap aan boord!

Dichterbij de havens kunt u niet komen!

Even uitwaaien

Hoek van Holland is een uitstekende uitvalbasis om een rondje te lopen. Er zijn diverse routes, kort en lang. Loop langs het strand, door de duinen of ga mee met een gids. Loopt u liever richting de strandpaviljoens? Ook dat is mogelijk. 

Ga lekker fietsen

Speciaal voor de fietsliefhebbers zijn er diverse fietspaden aangelegd. De paden nemen u mee door de duinen, langs het water of stap aan boord van onze rondvaartboot en fiets terug vanaf Rotterdam.

Belevingen

Het was een super gave middag, jongens jullie waren top!
Janet Strampel Veldhuizen

- Dinnershow De Wannebiezz -

Hele geweldige avond gehad super genoten van de show en heerlijk gegeten. Ik voelde me gisteren mede door alle lieve medewerkers op een leuke manier speciaal. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk van een rolstoel, en dingen die ik wel met wat hulp kan heb ik goede vriendelijke hulp bij gehad van de medewerkers. Niets was teveel jullie zijn stuk voor stuk toppers dank jullie wel.
Francis van der Hoeven - Klop

- Theater op het Water -

Wat een leuke avond hebben wij gehad bingo aan de Maas! Het was om te gieren. Leuke prijzen en entertainment helemaal top.
Sandra Hopman

- Bingo aan de Maas -