Stadsvaart Rotterdam

Rondvaart door Rotterdam 75min of 90min | Alleen mogelijk bij exclusieve afhuur

}
75 min. | 90 min.
Prijs op aanvraag
Parkhaven Rotterdam

Ontdek de skyline van Rotterdam

Een rondvaart is de perfecte manier om de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief te zien. Rotterdam is immers het mooist vanaf het water. Tijdens de rondvaart Rotterdam kunt u genieten van de omgeving en onze heerlijke catering aan boord. Ontdek de grootste haven van Europa tijdens de rondvaart in de Rotterdamse haven.

Vaarroute

Vanaf de Parkhaven in Rotterdam varen wij  de stadsrondvaart Rotterdam onder andere langs de Euromast, SS Rotterdam, de Waalhaven met zijn bedrijvigheid, Erasmusbrug, De Hef, Willemsbrug en de skyline van deze prachtige stad.

Indien u het schip exclusief afhuurt kan er een andere in- en ontschepingsplaats met u worden afgestemd.

Een unieke ervaring op het water!

Een rondvaart in Rotterdam variëert per vaart. We organiseren een historische vaarroute door de oude stadshavens welke geschikt zijn voor onze schepen. Aan boord hebben wij een explicatie in drie talen (Nederlands, Engels en Duits), op het scherm draait een film afgestemd op de vaart. Deze vertellen over de bezienswaardigheden waar de boot langs vaart.

Mooie rondvaart gehad, heerlijk gevaren
en gezellig personeel!

Mvr. Janssen

Prijzen & beschikbaarheid 

Stadsrondvaart Rotterdam is alleen mogelijk als exclusieve afhuur voor grote groepen. Vraag voor de actuele prijzen een offerte op bij onze salesafdeling. Dit kunt u doen door te mailen naar info@rondvaarteuropoort.nl of te bellen naar 0174 – 820 374.