Adres & Contact

Opstapplaats

Parkhaven 7
3016 GM
Rotterdam

Contact

Tel : 0174 – 820 374
E-mail : info@partyservice.nl

 

Opstapplaats

Maeslantkeringweg 139
3151 ZZ
Hoek van Holland

Bezoek adres

Alleen op afspraak
Parkhaven 7
3016 GM Rotterdam

Postadres

Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Bereikbaarheid

AUTO

De Measlantkering is goed bereikbaar met de auto. Er is parkeerruimte naast het Keringhuis, let op de openingstijden (normaliter is deze tot 17 uur geopend), en iets verderop is er ook parkeerruimte vrijwel direct naast de steiger. Zie de afbeelding voor informatie.

OPENBAAR VERVOER

Met de metro rijdt u in ongeveer een half uur vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland. U stapt uit bij station Hoek van Holland Haven.

De afstand tot de Measlantkering bedraagt 4 kilometer. Te voet wandelt u vanaf het station in ongeveer drie kwartier langs de Nieuwe Waterweg naar het Keringhuis / onze opstapsteiger. Of u kunt in Hoek van Holland terecht voor fietsverhuur of taxi’s bij Rotterdam Tourist Information.

Maatwerk

Onze producten vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en “vooruitgemaakt werk” en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht, dat is opgenomen in de Wet Koop op Afstand. Voor deze producten geldt geen zichttermijn van 14 dagen, geen restitutie of refund en bij no show door de opdrachtgever een verplichting tot vergoeden van de reserveringswaarde. Het is niet mogelijk om voor één gezelschap verschillende drankenpakketten af te nemen!

Online reserveren

Tickets voor Rondvaart Europoort / Theater op het Water koopt u gemakkelijk, snel en veilig online. Indien u de tickets aan boord afrekent, betaald u € 2 per persoon extra. Na het reserveren ontvangt u een e-mail bevestiging, welke gelijk uw ticket is. Een overzicht van onze actuele vaarten vind u in onze vaaragenda.

 

Kvk nr. 234.49827 | BTW nr. NL 812.21.56.18.B01

Heeft u vragen?

13 + 5 =