Adres & Contact

Opstapplaats Rondvaart

Maassluis
Burgemeester van der Lelykade t.0. nr. 2  |  3143 CD
Maassluis

Contact

Tel : 0174 – 820 374
E-mail : info@partyservice.nl

 

Opstapplaats op aanvraag

Parkhaven 7
3016 GM
Rotterdam

Bezoek adres

Alleen op afspraak
Parkhaven 7
3016 GM Rotterdam

Postadres

Postbus 117
3255 ZJ
Oude Tonge

Bereikbaarheid

AUTO

De waternetsteiger Maassluis op de Burgermeester Van der Lelykade is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de A20 neemt u afrit 7 Maassluis.  Volg de Laan 1940-1945 tot voor de sluis: Ga daar naar rechts: Deltaweg. Vlak voor de Veer gaat u recht de Joubertstraat in en daarna meteen links: de Burgermeester van der Lelykade. De Waternetsteiger ligt na de bocht naar rechts vervolgens aan uw linkerkant. is parkeerruimte nabij op de Deltaweg (bij de Veerboot Maassluis-Rozenburg) en beperkt voor de waternetsteiger. Parkeren in Maassluis is gratis. Zie de afbeelding voor informatie.

OPENBAAR VERVOER

Met de metro rijdt u in ongeveer een half uur (23 min) vanuit Rotterdam Centrum naar Maassluis. U stapt uit bij station Maassluis Centrum.

De afstand tot de Measlantkering bedraagt hemelsbreed 400 meter. Te voet wandelt u vanaf het station in ongeveer 30 min. via Stationsweg, Deltaweg en vervolgens via de Burgermeester de Jonghkade (trappetje de weg/dijk af!) naar de Waternetsteiger.

Parkeren in Maassluis Rondvaart Europoort

Maatwerk

Onze producten vallen onder de noemer ‘maatwerk’ en “vooruitgemaakt werk” en zijn hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht, dat is opgenomen in de Wet Koop op Afstand. Voor deze producten geldt geen zichttermijn van 14 dagen, geen restitutie of refund en bij no show door de opdrachtgever een verplichting tot vergoeden van de reserveringswaarde. Het is niet mogelijk om voor één gezelschap verschillende drankenpakketten af te nemen!

Online reserveren

Tickets voor Rondvaart Europoort / Theater op het Water koopt u gemakkelijk, snel en veilig online. Indien u de tickets aan boord afrekent, betaald u € 2 per persoon extra. Na het reserveren ontvangt u een e-mail bevestiging, welke gelijk uw ticket is. Een overzicht van onze actuele vaarten vind u in onze vaaragenda.

 

Kvk nr. 234.49827 | BTW nr. NL 812.21.56.18.B01

Heeft u vragen?